Iris

Iris

Iris (1976) werkt in het dagelijks leven als Dog Assisted Coach in haar eigen coachpraktijk Hond&Hart Coaching. Daarin begeleidt zij volwassenen en gezinnen bij thema’s zoals hechtingsproblematiek, traumaverwerking, verminderd zelfvertrouwen en burn-out. Zij zet de hond in als spiegel om oude patronen zichtbaar te maken en te gaan ontdekken hoe het ook anders kan.

Naast coach is zij begeleider Hersenwerk voor Honden en specialist Hersenwerk en Revalidatie. Hersenwerk wordt ingezet als onderdeel van de begeleiding voor honden die toe zijn aan meer uitdaging, maar door bijvoorbeeld een blessure, operatie of chronische aandoening veel rust moeten houden.

Iris heeft haar opleiding tot instructeur behaald bij Annorlunda en je komt haar tegen op de zaterdag waar zij met veel plezier lesgeeft aan de puppen en de jonge honden.

Direct contact opnemen met Iris kan via iris@blijengehoorzaam.nl

Contact

Telefoon

06-24725628

Mail

info@blijengehoorzaam.nl

Trainingslocatie

Hondenschool Blij & Gehoorzaam
Tuinbouwweg 23
3602 AT Maarssen

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-24725628, door het contactformulier in te vullen óf door een mail te sturen naar: info@blijengehoorzaam.nl (mailen is het snelste)