Combisport

Combisport is dé pleziersport en vrijetijdsbesteding voor honden en baasjes. De hond (en ook de baas) moet zich lichamelijk inspannen, al zijn spieren worden getraind. Zijn conditie verbetert en de hond wordt zelfbewuster. We beginnen elke combi-fun les met een stukje gehoorzaamheid en gaan daarna los op het parcours!

Combisport bestaat uit 4 onderdelen:

  • Gehoorzaamheid is gebaseerd op het GG-programma. De hond hoort netjes te volgen, te komen op commando en te apporteren. Uiteraard op een leuke manier aangeleerd.
  •  Combi Jump is een onderdeel waarbij hond én baas springen over vier hindernissen, foutloos en zo snel mogelijk! De hindernissen staan op een afstand van tien meter recht achter elkaar opgesteld…dat gaat dus sporten worden voor baas én hond.
  •  Combi Speed is een ander onderdeel waarbij snelheid belangrijk is. Neem met uw hond zo snel mogelijk acht poortjes zigzaggend over het veld.
  •  Stormbaan, hierbij worden aangepaste toestellen uit de behendigheidsport recht achter elkaar opgesteld en ren je samen met je hond mee!

Kortom…een leuke, nieuwe cursus voor iedereen die op een enthousiaste en verantwoorde manier, bezig wil zijn met zijn/haar hond!

Interesse? Schrijf je dan hier gerust in. Vergeet je niet in het opmerkingenveld jouw voorkeursdag/tijdstip te vermelden?

Na inschrijving ontvang je ons een bevestiging met alle overige benodigde informatie om van start te gaan.

Hopelijk tot snel!

Trainingstijden

Beginners Zaterdag: 10.30 uur

Gevorderden Zaterdag: 11.15 uur

Contact

Telefoon

06-24725628

Mail

info@blijengehoorzaam.nl

Trainingslocatie

Hondenschool Blij & Gehoorzaam
Tuinbouwweg 23
3602 AT Maarssen

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-24725628, door het contactformulier in te vullen óf door een mail te sturen naar: info@blijengehoorzaam.nl (mailen is het snelste)