Kind en Hond

 

 

Kind en Hond

Honden en kinderen kunnen beste vriendjes zijn. Er zijn zelfs wetenschappelijke aanwijzingen dat het hebben van een huisdier erg goed is voor de ontwikkeling van het kind. Toch is er een ‘maar’. Doordat kinderen vaak zo dol zijn op honden, doen ze precies die dingen die honden echt niet prettig vinden; plotseling aaien, om de nek hangen, aan de staart trekken etc.

Daarom bieden wij een leuke cursus voor hond en kinderen vanaf 6 jaar (de ouders mogen natuurlijk ook mee) waarin wij spelenderwijs de kinderen leren omgaan met uw eigen hond, of eventueel met een goed gesocialiseerde hond van onszelf.
Tevens leren wij de kinderen hoe zij commando´s zoals zit, af, blijf, hier komen en wandelen zonder te trekken aan de riem kunnen toepassen op de hond en zullen hier ook mee gaan oefenen tijdens de lessen.

Na de 3 lessen zal deze cursus worden afgesloten met een (kindvriendelijk) examen en zullen uw kind&hond de trotse bezitters zijn van een kind&hond diploma!

Interesse? Schrijf je dan hier gerust in. Vergeet je niet in het opmerkingenveld jouw voorkeursdag/tijdstip te vermelden?

Na inschrijving ontvang je ons een bevestiging met alle overige benodigde informatie om van start te gaan.

Hopelijk tot snel!

Trainingstijden

Contact

Telefoon

06-24725628

Mail

info@blijengehoorzaam.nl

Trainingslocatie

Hondenschool Blij & Gehoorzaam
Tuinbouwweg 23
3602 AT Maarssen

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-24725628, door het contactformulier in te vullen óf door een mail te sturen naar: info@blijengehoorzaam.nl (mailen is het snelste)