Ons Team

 

Hondenschool Blij & Gehoorzaam is opgericht door Marjolein Baas en Armanda Willems. Na het behalen van hun instructeursdiploma hebben zij een aantal jaren lesgegeven op verschillende hondenscholen en ruime kennis en ervaring opgedaan. Zij gaven les aan verschillende honden met verschillende achtergronden, kenmerken en trainingsdoeleinden.

Marjolein en Armanda kwamen er al snel achter dat ze een goed duo zijn op het gebied van hondentraining. Doordat zij geruime tijd hebben lesgegeven op dezelfde hondenschool, duurde het niet lang voordat zij ontdekten dat hun inzichten en methoden naadloos op elkaar aansluiten en zijn ruim 5 jaar geleden voor zichzelf begonnen.

Inmiddels bestaat het team uit in totaal 14 instructeurs en 2 aspirant-instructeurs die vol enthousiasme, motivatie en doorzettingsvermogen de lessen verzorgen. Uiteraard zijn al onze instructeurs in het bezit van een diploma!

Wil je meer weten over ons? Klik dan snel verder of vul het contactformulier in.

Contact

Mail

info@blijengehoorzaam.nl

Trainingslocatie

Hondenschool Blij & Gehoorzaam
Tuinbouwweg 23
3602 AT Maarssen

U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen óf door een mail te sturen naar: info@blijengehoorzaam.nl (mailen is het snelste)