Gaby

Gaby

Gaby (1983) werkt in het dagelijks leven als Arbeids- & Organisatiepsycholoog waarin zij zich bezighoudt met arbeidsmotivatie, welzijn op het werk, verzuim en arbeidsprestatie. Haar fascinatie voor gedrag houdt echter niet op bij mensen, maar is minstens net zo sterk voor het gedrag van honden en de combinatie baas-hond. Elke combinatie baas-hond is volgens Gaby uniek wat het voor haar elke keer weer een leuke uitdaging maakt om beiden samen te begeleiden naar een goede relatie. Gaby heeft haar diploma tot basisinstructeur en is sinds april 2014 het team van Blij & Gehoorzaam komen versterken als instructeur puppyles, maar geeft inmiddels ook les in Gedrag & Gehoorzaamheid aan pubers en gaat zij zich ook toespitsen op de Behendigheid en Combifun.

In haar vrije tijd geniet Gaby er samen met haar vriend en eigen hond Rinji (Shiba Inu, 2012) ervan om er lekker op uit te trekken en actief bezig te zijn. Naast de lange wandelingen daagt ze Rinji graag uit met gehoorzaamheidstraining, behendigheid, en hersenwerk. Het zal vast niet lang meer duren voor ze dezelfde uitdaging aan zal gaan met een tweede doerak!

Contact

Mail

info@blijengehoorzaam.nl

Trainingslocatie

Hondenschool Blij & Gehoorzaam
Tuinbouwweg 23
3602 AT Maarssen

U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen óf door een mail te sturen naar: info@blijengehoorzaam.nl (mailen is het snelste)