Sabine

Sabine

Sabine (1991) werkt in het dagelijks leven als Omgevingsmanager bij ruimtelijke en infrastructurele projecten. Als omgevingsmanager werkt ze veel met mensen en weet ze altijd de verbinding te leggen tussen het ‘technische’ project en bewoners, organisaties en verenigingen. Als instructeur maakt ze hier ook gretig gebruik van: je moet immers de theorie goed kunnen vertalen naar de praktijk en dit vooral duidelijk kunnen uitleggen aan cursisten. Haar oneindige geduld met mensen en honden en haar wil om iedereen te kunnen helpen kan ze als instructeur goed gebruiken.

Samen met haar eigen hond (Boaz – Friese stabij x Golden retriever) en man houdt Sabine ervan om lekkere wandelingen door de bossen of over landgoederen te maken. Ze vindt het ontzettend leuk om met haar hond te trainen en hem trucjes te leren. In haar vrije tijd doet ze verder aan paardrijden en staat ze vaak in de keuken om (vooral heel veel ongezonde dingen) te bakken.

Op de hondenschool is zij fanatiek Puppenjuf en kun je Sabine (inclusief haar enthousiasme) dan ook op de zaterdag tegenkomen.

Contact

Mail

info@blijengehoorzaam.nl

Trainingslocatie

Hondenschool Blij & Gehoorzaam
Tuinbouwweg 23
3602 AT Maarssen

U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen óf door een mail te sturen naar: info@blijengehoorzaam.nl (mailen is het snelste)