GG – Jonge honden

In de Gehoorzaamheid-Jonge Honden (van puppy naar puber) leert uw hond de belangrijkste aspecten van de gehoorzaamheid. Baas en hond creëren samen een eenheid en de aandacht van de hond voor de baas staat centraal.

Uw hond is geen pup meer en begint nu te puberen. Hierdoor zal uw hond wat opstandiger worden en kijken waar zijn grenzen liggen. Tijdens de training geven wij u handvatten om uw grenzen duidelijk aan te geven en uw hond probleemloos door de pubertijd te loodsen. Ook leert u hoe u eventueel probleemgedrag kan verhelpen en hoe u probleemgedrag in een vroeg stadium kunt herkennen en daarom voorkomen.

Uiteraard gaan we ook verder met gehoorzaamheidsoefeningen die stapsgewijs worden opgebouwd op een speelse manier. De oefeningen die aan bod komen zijn onder andere: voedsel weigeren, zit/af/blijf, hierkomen, volgen zonder aan de riem te trekken, hond/hond, los volgen, apporteren en nog veel meer. Een geschikte training om uw jonge hond de aspecten van gehoorzaamheid te leren óf om de opgedane kennis verder uit te breiden. Ook in deze training staat individuele aandacht, kwaliteit en versterken van de band tussen baas/hond centraal vanuit een leuke manier om te trainen!

Resultaten van de Gehoorzaamheidscursus:

  • Inzicht krijgen in de leerprincipes van uw hond
  • Inzicht krijgen in de motieven en het gedrag van uw hond
  • Inzicht krijgen in probleemgedrag en het voorkomen hiervan
  • Uw hond leert omgaan met mensen, honden, geluiden en voorwerpen
  • U leert over de voeding en verzorging van uw hond
  • Uw hond volgt commando’s zoals o.a. zit, af, lig, blijf,volg, voedsel weigeren, halthouding, naast, commando’s op afstand, zelfbeheersing (gevorderd), hond-hond oefening, Los&vast (start apport) en hierkomen gevorderd.
  • U en uw hond hebben op een leuke manier een band opgebouwd
  • U leert hoe u uw hond rustig kan houden bij een dierenartsbezoek, lopen in een drukke winkelstraat, een bezoek aan het treinstation etc.

Interesse? Schrijf je dan hier gerust in. Vergeet je niet in het opmerkingenveld jouw voorkeursdag/tijdstip te vermelden?

Na inschrijving ontvang je ons een bevestiging met alle overige benodigde informatie om van start te gaan.

Hopelijk tot snel!

Trainingstijden

Woensdag: 19.00 uur, 19.30 uur & 20.00 uur

Zaterdag: 09.15 uur, 10.15 uur & 11.00 uur

Contact

Mail

info@blijengehoorzaam.nl

Trainingslocatie

Hondenschool Blij & Gehoorzaam
Tuinbouwweg 23
3602 AT Maarssen

U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen óf door een mail te sturen naar: info@blijengehoorzaam.nl (mailen is het snelste)