Behendigheid

Behendigheid is een actiespel waar het plezier van hond & baas voorop staat. Bij behendigheid gaat het erom dat de hond een parcours (welke bestaat uit verschillende hindernissen) zo foutloos en zo snel mogelijk aflegt. De baas mag de hond tijdens het lopen van het parcours door middel van stem en gebaren aanwijzingen geven. De hond leert dus goed om gesproken aanwijzingen en lichaams-signalen op te vangen en hierop te anticiperen.

Behendigheid is dan ook de pleziersport en vrijetijdsbesteding voor zowel baas als hond. Het sluit aan bij de natuurlijk wil tot beweging en bij de aard en het gedrag van de hond. De hond (en baas) moeten zich lichamelijk inspannen, al zijn spieren worden getraind. De hond zal zelfbewuster worden en de band met de baas zal worden versterkt. Kortom: een leuke en sportieve manier om bezig te zijn met je hond!

Interesse? Schrijf je dan hier gerust in. Vergeet je niet in het opmerkingenveld jouw voorkeursdag/tijdstip te vermelden?

Na inschrijving ontvang je ons een bevestiging met alle overige benodigde informatie om van start te gaan.

Hopelijk tot snel!

Trainingstijden

Beginners Zaterdag: 09.30 uur

Gevorderden Zaterdag: 10.30 uur

Contact

Mail

info@blijengehoorzaam.nl

Trainingslocatie

Hondenschool Blij & Gehoorzaam
Tuinbouwweg 23
3602 AT Maarssen

U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen óf door een mail te sturen naar: info@blijengehoorzaam.nl (mailen is het snelste)