Eva

Eva

Eva (1989) is werkzaam als directie assistent bij KNGF Geleidehonden. Een maatschappelijke organisatie met elke dag honden om je heen, de perfecte combinatie! Uiteindelijk hoopt ze wat meer richting de honden-kant te gaan.

Eva is in 2013 afgestudeerd als gedragsbioloog met een specialisatie in het gedrag van honden. In 2014 heeft ze haar instructeursdiploma gehaald. In juni 2016 is ze afgestudeerd als gedragstherapeut voor honden en katten.

Het gedrag van honden (en andere dieren) is iets dat haar altijd al heeft beziggehouden. Ze vindt niets leuker dan mensen leren hun dier beter te begrijpen.Bij Blij & Gehoorzaam geeft ze op de woensdagavond les aan de puppen en valt ze af en toe in op de zaterdag. Naast zich bezig houden met honden en gedrag is ze in haar vrije tijd ook vaak op borrels en feestjes te vinden en probeert ze haar hardloopconditie op pijl te houden.

Sinds kort heeft ze ook haar handen vol aan de opvoeding van eigen Golden Retriever pup Matts, waar ze jacht- en puppytraining meedoet.

Contact

Mail

info@blijengehoorzaam.nl

Trainingslocatie

Hondenschool Blij & Gehoorzaam
Tuinbouwweg 23
3602 AT Maarssen

U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen óf door een mail te sturen naar: info@blijengehoorzaam.nl (mailen is het snelste)