GG – Volwassen honden

In de Gehoorzaamheid-Volwassen Honden leert uw hond de belangrijkste aspecten van de gehoorzaamheid. Baas en hond creëren samen een eenheid en de aandacht van de hond voor de baas staat centraal. Deze cursus is uitermate geschikt voor zowel volwassen honden die al training in het verleden hebben gehad, maar óók voor volwassen honden die geen enkele training hebben genoten.

Uw hond is inmiddels voorbij de puberteit en een volwassen hond. Ondanks dat uw hond z’n wilde (puber) haren wellicht heeft verloren, is het belangrijk én leuk om bezig te blijven met uw hond! Het opvoeden van een hond is namelijk geen tijdelijk proces, maar een proces wat nooit stopt. Herhaling is belangrijk om oefeningen aan te leren en deze in stand te houden.

Uiteraard gaan we gedurende deze cursus ook verder met het aanleren en uitbreiden van de gehoorzaamheidsoefeningen die stapsgewijs worden opgebouwd. De oefeningen die aan bod komen zijn onder andere: voedsel weigeren, zit/af/blijf, hierkomen, apport, volgen zonder aan de riem te trekken, hond/hond, en los volgen. Een geschikte training om uw hond op een leuke manier de aspecten van gehoorzaamheid te leren óf om de opgedane kennis verder uit te breiden. Ook in deze training staat individuele aandacht, kwaliteit en versterken van de band tussen baas/hond centraal!

 

Resultaten van de Gehoorzaamheidscursus:

  • Inzicht krijgen in de leerprincipes van uw hond
  • Inzicht krijgen in de motieven en het gedrag van uw hond
  • Inzicht krijgen in probleemgedrag en het voorkomen hiervan
  • Uw hond leert omgaan met mensen, honden, geluiden en voorwerpen
  • U leert over de voeding en verzorging van uw hondUw hond volgt commando’s zoals o.a. zit, af, lig, blijf,volg, voedsel weigeren, halthouding, naast, commando’s op afstand, zelfbeheersing (gevorderd), hond-hond oefening, Los&vast (start apport) en hierkomen gevorderd.
  • U en uw hond hebben op een leuke manier een band opgebouwd
  • U leert hoe u uw hond rustig kan houden bij een dierenartsbezoek, lopen in een drukke winkelstraat, een bezoek aan het treinstation etc.

Interesse? Schrijf je dan hier gerust in. Vergeet je niet in het opmerkingenveld jouw voorkeursdag/tijdstip te vermelden?

Na inschrijving ontvang je ons een bevestiging met alle overige benodigde informatie om van start te gaan.

Hopelijk tot snel!

Trainingstijden

Woensdag: 19.00 uur, 19.30 uur & 20.00 uur

Zaterdag: 09.15 uur, 10.15 uur & 11.00 uur

Contact

Mail

info@blijengehoorzaam.nl

Trainingslocatie

Hondenschool Blij & Gehoorzaam
Tuinbouwweg 23
3602 AT Maarssen

U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen óf door een mail te sturen naar: info@blijengehoorzaam.nl (mailen is het snelste)